Красивата манекенка и кандидат актриса Цветелина Роскин си качи снимка в

...
Красивата манекенка и кандидат актриса Цветелина Роскин си качи снимка в
Коментари Харесай

Бившата на Орлин Павлов разгорещи всички с този татус и супер секси барабанче

Красивата манекенка и претендент актриса Цветелина Роскин си качи фотография в Инстаграм, с която несъмнено нажежи студената атмосфера. Това видя БЛИЦ. Бившата на Орлин Павлов сподели кадър в тил, на който се вижда татуса на гърба й. Вниманието обаче приковават стегнатите й задни елементи.

В началото на предходната година Орлин бе на тематиката за наследници и повече от всичко вярваше, че е разкрил дамата, с която да ги сътвори в лицето на Лина Роскин. Дългокраката дама се подвизаваше в стилните среди с прякора Лина, където се славеше с много разкрепостено държание.

Това обаче по никакъв начин не безпокоеше артиста, който не се вълнуваше от предишното й. Двамата влюбени деляха един дом съвсем 12 месеца и светлокосата изкусителка непрестанно се появяваше на разположение с Орлин на негови събития и участия. С това изрично заявяваше желанията си към него, само че най-после нещо във връзката им съществено се пропукало.

През лятото към влюбените се завъртя слуха, че са поставили завършек на връзките си и Орлин отново е останал самичък. Причината за това била, че хубавата Цветелина не желала да става кротка брачна половинка и майка.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР